♔Ciri-ciri idaman bakal suami♔
Monday, May 20, 2013 | 8:46 PM | 0 love drops
Assalamualaikum sayang-sayangku semua

Korang sihat tak? Actually post kali ni Waa nak list je ciri-ciri lelaki yang Waa nak.
haha, agak sengal sekejap, nampak tak permainannya?
Waa tahu korang yang baca ni mesti nak termuntah hijau baca
maybe korang cakap Demand sangat, haish teringat pulak konsep ECO!
Macam nak kahwin awal je, start dah menggatal!
tahu mak Waa, mati Waa! haha

As my wish :

1. berkulit putih (sebab Waa kulit kuning langsat, muka kemerah-merahan)
2. tinggi (Waa pendek)
3. engineer/arkitek
4. mesti pandai solat ( kalau tak macam mane nak bimbing isteri kan?)
5. muka yang comel (Waa memang pantang kalau lelaki comel, mudah melting)
6. kaya? haha
7. kalau boleh biar ada pangkat sikit! Demand betul, abaikan
8. Pandai pujuk Waa
9. Pandai layan Waa
10. terima Waa seadanya
11. cintakan Waa
12. Most IMPORTANT tak merokok
13. Tak berjangut dan bermisai
14. kesemua diatas and kalau ada penambahan akan diupdate dari semasa ke semasa

p/s : nampak tak permainannya? demand sungguh kan?
Insyallah jodoh Waa akan sampai,
Pada masa yang betul, Waa as TULANG RUSUK akan berjumpa pemiliknya
hanya Allah s.w.t yang tahu apa yang tersurat dan tersirat dalam jodoh Waa
yang perlu Waa buat sekarang berdoa dan terus berdoa :)

stop writing here, tata
Waalaikumsalam


Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥