♔Suka atau Cinta, lainkah??♔
Saturday, May 18, 2013 | 11:11 PM | 0 love drops
Assalamualaikum wahai makhluk-makhluk Allah

Dari semalam ag Waa gatal tangan nak menaip, pasal cinta dan suka?
pasti korang tahu kan? mesti korang pernah rasa kan?
tipulah kalu tak pernah rasa!
Bagi Waa la kan, suka dengan cinta lain maksudnya
Waa penah rasa suka, tapi kalu cinta belum lagi! 
Sebabnya mudah sekali, Waa tak rasa jatuh cinta lagi,
senang cakap, calon pon takde, tak menepati syarat,
Aik sejak bila Waa pandai letak syarat? haha, takdelah, gurau je
Sebab Waa rasa malas nak jatuh cinta, mak Waa dah WARNING awal-awal lagi!
katanya jangan nak mengedik nak bercinta bagai, 
nak belajar buat cara nak belajar, haha, so kesian la bakal HUBBY Waa!
Terimalah seadanya syarat-syarat bakal mak mertua! 
haish melalut pulak kita, haha!
Waa ni pelik sikit, mudah sangat suka kat orang, sekejap suka dia ni, sekejap suka dia tuh
Poning den! haha,
Senang je nak wat Waa jatuh suka kat someone ni, pastikan dia comel, confirm MELTING!
macam Firash Arshad! bahagianya hidup dapat dia! haha, Doakan Waa dapat, amin
Bagi Waa cinta dan suka memberi makna yang berlainan dalam hidup Waa.
So, Waa akan menunggu Prince Charming Waa datang a.k.a FIRASH ARSHAD! 
Amin 


p/s: baru minta maaf nak gaduh lagi mamat putih a.k.a comel ni, sekeh kepala baru tahu! nak minta maaf pom susah ke? maybe tu cara dia kot, biarlah asal dia bahagia! Dia cakap dia Single! Dia cakap Single is the best! Betul sangat setuju, sebab Waa boleh minat orang ramai-ramai! haha,, taknak r dah taubat malas minat ramai orang! 


Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥