♔Sweet Smile♔
Friday, August 23, 2013 | 9:16 PM | 0 love drops
Assalamualaikum

Bercinta memang mudah, untuk dicintai juga mudah. Tapi untuk dicintai dengan orang yang kita cintai, itu cinta yang sukar diperoleh. Kecuali... kita mula mencintai untuk dicintai.

Hye korang, 
sorry for a lot because i had no time to update my blog
as a student, many test and quiz i had lebih-lebih lagi nak dekat final dah
sekejap je rasa masa berlalu
Dalam beberapa hari lagi, umurku akan meningkat! Oh no! 
Waa masih muda ;(
haha, ntah ada orang ingat ke tidak!
tak ingat redha jela, nak wat camne kan? haha

Hari selasa baru ni, with my roomate, kitorang pergi kafe redang,
saje je nak melepas rindu dengan makanan kat sana,
sumpah makanan kat sana sedap dan murah!
How I miss memory part 1 so much!
Di situlah segala-galanya bermula dalam hidup ni, ececeh

Balik dari kafe, terserempak dengan si DIA, 
masa tu tengah bergurau-gurau dengan roomates, tetiba ternampak dia senyum 2x
first time I saw him senyum manis macam tuh!
jatuh tergolek jantung Waa lagi, Ommo!
Masih teringat sampai sekarang~ hehe

Stop writing, TATA

Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥