♔ALL ABOUT HIM♔
Friday, February 28, 2014 | 10:31 AM | 0 love drops
Assalamualaikum uollss,

sudah agak lama waa xmenjenguk blog ni, mungkin dah berhabuk mungkin.
Hari ni waa nak update pasal someone.

11/1/2014
Permulaan awal tahun baru yg sangat mengembirakan buat Waa, UiTM anjurkan Karnival MASMED selama 3 hari and dalam masa tu Waa sering terjumpa ngan si Dye. Malam tu ada ceramah, perasan kehadiran dye, lantas Waa snap his pic secretly. Then Waa g berdiri tepi dye. Mungkin dye da perasan Waa masa tu, tapi mungkin dye malu. My friend told me that his black eye ketepi mcm tengah usha Waa, btol ke ntah. Hope2 btol. Bila Waa ingin try nak say hi tu him, cepat2 je dye cakap ngan kawan dye. STRESS Waa! Lastly, my friend minta tolong Azhar panggil dye, terus dye paling kat Waa dengan senyuman, tapi Waa tak tengok, Waa paling belakang! Menyesal tak tengok. Sobs sobs.

12/1/2014
Hari kedua tak menarik sangat, just nampak dye dari jauh. Waa nampak ada perempuan nak duk kat kerusi tepi dye, then terus dye angkat punggung. Good!

13/1/2014
Malam tu sebelum tidur Waa berdoa dapat jumpa ngan dye, teringin nak tengok dye berbaju kemeja. Mungkin Allah dengar dan terus makbulkan doa Waa. Alhamdulillah berjumpa walaupom agak memalukan cara jumpa. Masa tu, Waa otw nak g DATSU, so kitorang lalu kat lorong tengah2 antara blok 4 & blok 2. Masa tu tengah berborak ngan kawan pasal dye. Tup tup ternampak dye kat tingkap tengok kita. Malu woo. Terkejut la jugak sape panggil Waa, paling2 nampak muka dye. Most important part, dye senyum paling comel buat hati Waa tergolek2 disitu. Haha. Ya Allah memang tak tersangka langsung. Disini la bermulanya Monday Couple. Sesuka hati je wat. Haha. Sebabnya kitorang memang selalu terjumpa ai isnin. So memang kalu hari isnin, Waa akan cari alasan nak ternampak dye. Haha.

24/2/2014
Pagi - Jumpa dye again and again, berbaju kemeja merah da 3x hari isnin. 

Petang - Jumpa again at Dewan Aspirasi

Malam - Dye berdua dengan Wan. Kami berbaju merah bersama2. Tak tersangka. Mula2 Waa nampak posisi dye duduk menghadap ke arah pantai, then bila dye ternampak Waa dye berubah posisi. Waa acah2 ngan dayah nk g kat dye, tengok2 dye kat situ, terus uturn balik tak jadi, haha. Dalam dilema nak g ke taknak g kat dye. Lastly decide jugak g kat dye. Pergi kat situ tetiba dye ajak meh duk tepi dye, then tepuk2 tempat tu ala macam kebas gitu, haha. Terkejut Waa. Memang la Waa suka tapi Waa tak gi. Malu. Hoho. Da la masa cakap2 dye renung Waa, malu woo malu, Waa terus nyorok belakang kawan dye. Haha. Memang style dye macam menggoda. Dye da taw hati Waa ni lembut n suka kat dte, bole pulak main2. Haha. Masa balik dye say bye bye wani kalu tak silap. Makes me cannot forget HIM! Seriously. Makin hari makin suka kat dye. :') i really love Monday.

26/1/2014
Pergi Dewan Aspirasi g usha usha rekaan budak EE final year. Then terjumpa itu budak. Si dye la. Rupanya sebelah Waa. Tapi dye tak tegur macam biasa. Kfine faham! Bila dye ngan kawan dye mmg dye pemalu sgt2! 

Okay, semua pasal si dye. Haha. Maaf kalau bosan. Yeah mmg Waa minat dye a.k.a klon song jong ki, since part 1 until now.
Kalu dye yg tanye, mmg Waa takkan ngaku! Impossible. Haha
Kla. Tata.





Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥