♔JUST LOVE MONDAY FOREVER!♔
Thursday, April 17, 2014 | 4:36 PM | 0 love drops
Assalamualaikum.. Hi Uolsss...

So, firstly korang tau tak apa kaitan dengan tajuk atas ni?

Actually, yes! Indeed! I really really love MONDAY!
Because MONDAY give me a lot memories.

Ingat tak last post Waa 14/4/14?
Time tu Waa tengah mood tak betol sebab baru release burden from my heart!
You know what means by that?
Actually I just had told him my feeling..
HIM, the only one i admirer since part 1.
HIM, someone that I always update.
All about HIM.
Not for a seconds, i always thinking about HIM
I dont know why?what?when?where?how? 
I AM FALL IN LOVE WITH HIM!

Sometimes I just thinking is it he really someone that I admirer?
I think so.
I wonder how i got the strength to tell him that i like him?
Maybe because that day i had told him is MONDAY?
Yeah maybe.
I think because We have a lot sweet memories on MONDAY.
HAHA. Mungkin Waa sorang je ingat? mungkin laa.

That story started when Waa tegur dye kat FB
Borak punya borak akhirnya Waa pujuk dye nak no dye, dye bagi
tapi Waa dah janji taknak kacau dye, mesej dye or kol dye!
Just keep his no. Bole la usha last seen dye bila even Waa xmcj dye.
Sebenarnya Waa nak ckp something kat dye masa cuti sem ni. 
Dye tanye ape, akhirnya Waa luahkan perasaan Waa. Yeah malu memang malu!
Tapi dye spoil mood Waa, sebut F**** kan ada? Halo dye just kawan hiking and chess.
Not more than friend. 
I JUST LIKE YOU! YEAH YOU! The ONLY ONE I WANT!

Dye jeles kan? Tapi taknak mengaku? Ish susah la kalau EGO ada.
Bukannya Waa ajak dye couple. I just want him to know.
Waa sahut cabaran kawan dye suh beritahu kat dye.
Kawan dye pscyho Waa, kata :
 "Jangan sampai suatu hari nanti, dye datang kat Waa dye cakap Jangan tunggu dye lagi"
Sedih kot, menitik air mata Waa baca mende ni.
Dye just cakap fokus belajar dulu, ada jodoh ada la.
Yeah. Waa dah cakap dye mesti dah taw Waa minat dye since dulu lagi.
Siap cakap Waa ni peminat no 1 dye, peminat tegar!
and STALKER!
Absolutely right!

Masa study week hari tu, Waa ada g Cameron Highlands,
Waa ada beli something and bagi kat dye.
Waa bagi baju, keychain & lolipop.
Waa kirim kat kawan dye, kawan dye ckp dye senyum je terima.
Ntah betul ke tak. HAHAHA
Dye siap makan terus lolipop tu, so excited sambil ambik gambar
Tu yang Waa tau dari kawan dye! 
SO SWEET!

Everytime, Waa tak penah lupa kirim salam kat dye. 
Even dye tak pernah kirim salam kat Waa.
Ini la susah jadi peminat :'(
Hari tu kawan dye anta gambar betis and jari dye.
Okay so putih! Dengki! HAHA
Kawan dye yang hantar, cakap tu CIK ABG awak punya.
dyeorang lepas hantar gegelak je! Apo Ntah!

That's why I really love Monday!
Cuti 2 bulan ni just dapat rindu dari jauh je.. :(

Saya tak tahu siapa saya pada awak, tapi bagi saya. Awak insan yang sentiasa ada dalam doa. Walau tanpa pertemuan. Walau hanya berjauhan 
Hargai seseorang yang dah buang jauh ego dia untuk kau... jangan sebab sikap perangai ego kau tu, kau kehilangan dia... nanti bila dia dah pergi jauh tak kembali, masa tu kau menangis terduduk tertonggeng keluar air mata darah sekalipun dah tak guna dah... so, hargailah dia selagi dia ada didepan mata kau...


Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥