♔20 facts about ME♔
Friday, September 5, 2014 | 7:29 PM | 0 love drops
1. Nama diberi oleh ibu ayah NUR HAZWANI HUSNA bermaksud Cahaya Pemberian yg Indah.💁🙋
2. Nomad. Lahir di KL, membesar di Terengganu dan sekarang menetap di Kelantan. Kg kat Johor and Terengganu.🏡🏡🏡🏡
3. Sangat suka memendam perasaan, mudah tersentuh perasaan, nangis tu xdelah tp air mata ni automatik keluar, tak tahu nak control camne sbb takde remote control air mata. Haha.😿😿😿😿
4. I love to read all novel esp novel CINTAN CINTUN. Dpt bayangkan prince charming sendiri even takde! Haha. Beli banyak-banyak novel then simpan wat koleksi, cuti sem baru baca.📕📗📘📙📓📔📖
5. Tak reti berfashion especially bermake up bagai.. Bila ada mood baru try berfesyen.👗👠💅👛
6. Teringin nk bawa ibu ayah pergi MEKAH. InsyaAllah one day.
7. Pernah dipanggil DORAEMON masa sekolah rendah dulu sebabnya sangat minat komik doraemon.
8. Impian nak g ROUND THE WORLD! Kena kawin ngan jutawan la gamaknya tapi nak khawin ngan ENGINEER! Haha✈️⛵️🚤🚣🗽🌉🏯🏰⛺️🏭🗼🗾🎢⛲️🚢
9. Professional Accountant-to-be. InsyaAllah. Amin. One day.
10. If i ever get proposed, I will never want a big one, like those you see trending on facebook. NEVER. Best is when there's only two of us.💍💍💍
11. Anak sulung daripada 3 beradik, tapi paling pendek n paling kecik sekali. Selalu dianggap anak bongsu and still dpt duit raya. Jeles adik aku.
12. Fanatic of RED colors.🔴🔴🔴🔻🔻🔻🔻
13. Bila happy, akan senyum untuk seharian dan tersengih-sengih mcm kerang busuk. Then berangan balik.
14. Suka shopping, rasa nak beli macam2 kalu ada duit banyak di tangan. Tapi lepas beli suka simpan je dulu barang tu, buat kenangan kata orang.
15. Happy being single but I wish I could get married before 26.👰💏💑👫
16. Ada keturunan berdarah jawa, bugis dari Johor n Cina ape ntah belah Terengganu (ayah beritahu), so combine mengombine jd la muka aku! Haha.
17. TYPICAL VIRGO.💅💋💃
18. Dulu sangat anti-korea. Sekarang bukannya fanatik sgt, tp kira okay la aku tak membenci da. Haha. Minat gila Runningman especially Monday Couple, so sweet dyeorg! Start minat pom sebab someone
19. Kami 3 beradik ada tahi lalat kat atas mulut. Keturunan kah? Tp aku lebih ada satu lg kat hidung.. Haha. Aku sama ngan cousin aku.
20. For the first time I had crush to someone more than 2 years? Haha. Gila kau, jgn tanye sape!...(yg ke20 korang buat tak nampak2 ye)🙇🚶🏃

Tak cukup 20, banyak lagi sampai tak terkira. 💃💃💃💃💃💃💋💋💋💋💋

Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥