♔ENCIK CRUSH, LAST SEM♔
Wednesday, November 26, 2014 | 1:29 AM | 0 love drops
Assalamualaikum korang

Lama dah Waa tak post entry baru...
So berbalik kepada tajuk di atas, sebenarnya sabtu or ahad ni Waa da kena balik Dungun da.
Nak habiskan last semestar Waa..

Sebenarnya Waa nak cite pasal encik Crush ni, Dye janji nak bg hadiah birthday,  untils now i dont get that present. Pergh sakit hati memang tak payah cerita lah. Macam orang syok sendiri pulak rasa.
So, satu hari tu dye dah habis paper, saje je ws tanye kawan dye, dye da balik ke? Tup tup memang betol dye da balik. Sedih jugak seposen. Citer kat roomate tersayang, tetiba keluar air mata, senang cite sentap la oi. Then malam tu Waa decide ws dye, Waa ckp "terima kasih banyak", dye reply "rilek la ... haha, ada lg sem dpn". Kalau dye tak bg bukak sem ni, pergh memang Waa tibai dye habis-habisan. Senang citer memang Waa ni mudah sentap, mudah jeles, mudah marah, mudah merajuk and sewaktu dengannya. Even Waa merajuk pom, selang beberapa hari Waa mesti mesej kat dye tanye khabar. Dye je tak nampak Waa kot,

Everything about i will remember. Tak tahu kenape, but kalau pasal dye je mesti Waa excited.
Memang sem lepas Waa tahu banyak bende la, ape yang Waa tak tahu. 
Ada satu kelas tu dye kena kenen ngan si Alep. Tapi si dye taknak, marah-marah lagi. Tapi bila sebut nama Waa haish senyum tak lepas je. Kawan dye cakap bukan Waa memandai. Siap setuju je nak kahwin akhir tahun ni. Haish encik Crush ni.

Sem lepas dye ws Waa, sbb Waa takde no dye. Masa tu tengah berbual-bual dengan kawan sal dye. Tup tup dye ws cakap "Hi sayang". Terkejut den. Excited weh bak hang! 
Kalau nak citer sal dye je, banyak ooi. Waa skip -skip je la. Ada satu hari tu rancang ngan Zeebo (kawan dye) nak terserempak kat pantai.. Alhamdulillah memang terserempak betul. Si Zeebo cakap si dye senyum memanjang je. hihi.
Yang ni pun aku baru tahu, Wan tanye aku ada ape-ape ke ngan dye? Waa cakaplah takde ape-ape. Then Waa tanye la kenape cakap camtu, dye cakap si dye senyum je, lepas tu skondeng la si dia kenape si dia tersenyum baca ws, rupenya ws drpd Waa.. hihi. suka-suka.

Sem 3 kalu tak silap Waa, yana ada cite dye mimpi sal Waa ngan si dia. tup tup Waa mimpi sal dye. Rindu sangat kot. hehe.
Ada budak ee ni, dye tanye Waa ni kawan si dia ke, Waa iyekan jela. Senang cite dye cakap gf si dye la? haahaa. Ape lagi Waa cakap wife to be terus. Gatal bak hang. hehe. Waa tanye macam mane tahu sal Waa. Dye cakap dye dgr gosip Waa ngan si dye. Dye cakap Waa ngan encik Crush tu rapat. Omaigod Omaigod Waa tak sangka semua orang tahu pasal Waa ngan encik Crush. Habislah, haha, dye dikenali sbb tu org kenal. Haish maksud Waa dye dikenali bukannya sebab dye ramai peminat ke ape, sebabnya dye selalu ajar kawan-kawan dye. Kira tok guru la. So Waa ni bini tok guru. Ececeh. haha. Kidding. But mane la tahu kan suatu hari nanti. Hikss.. Berani la dye ramai peminat, Waa sekeh kepala dye. 

Maaflah kalau cite nya tak ikut susunan, sebab Waa main type je ape yang ada kat kepala hotak ni sekarang.

Wish me luck for the LAST SEM.

dadadadada... 

Hearts, Miss Vanila

♥ Past / Future ♥