♔Forever remember this memories!♔
Friday, March 13, 2015 | 12:58 AM | 0 love drops
Assalamualaikum.

Sebenarnya Waa da excited nak cerita. Its all about him
On 3 March, they had FYP project. So they have exhibition.
Waa konpem-konpem la pergi, semestinya satu je tujuan pergi sebab nak usha Encik Crush.
Pergi merayau dekat orang lain punya project dulu, nak dekat last jugak baru pergi kat dye punya project.
Pergi kat kawan-kawan dye punya project, tak habis-habis tanye dah pergi jugak Encik Crush belom? HAHAHA
Akhirnya sampai ke tempat dye, pergi testing dye punya project. Meh nak stoly-moly pasal project dyeorg.
Dyeorang buat pasal study lamp. Hebad jugak la, sebab tu dapat masuk list top 15. Tahniah.
Masa Waa test project dye, gila caring hoi, HAHAHA, siap jemput Waa duduk, lepas tu dye suh pura-pura study sambil belekkan buku. So sweet. Hikss.
Lepas habis dengar explaination pasal project study lamp, Waa ajak pergi depan pentas tu sebab nak bagi something. 
So, Waa bagi la hadiah tu. Nampak excited muka dye. Hiks. And the best one, Waa dapat bergambar dengan dye! Omaigod Omaigod! Happy woi! Setelah 3 tahun kenal, first time dapat bergambar sekali.
Alhamdulillah, dapatlah buat kenangan kan sebab lepas ni kitorang dah habis Diploma kat Dungun. 
SObbing.
Gambar tu biarlah rahsia dulu. Bila tiba masanya, Waa akan post ye.. Nantikan.

Semalam 12/3 tetiba dye antar goodnite. Terkejut den but i like, Terharu.

Mimpi indah ye Encik Crush. 

Hearts, Miss Vanila

♥ Past